Δευτέρα, 22 Μάιος 2023 15:58

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Π. Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Δευτέρα 20 Μαΐου 2023 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 7η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο 20 Μαΐου υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Anassa City Events. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. 

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, το Golden Catering, το Anassa City Events και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς. Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, την Κυρία Ελένη Μπούση καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων KVK και τον κύριο Βασίλειο Κασιωτάκη, την Ame Nomade και τo εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Enigma.

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου και η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews απένειμαν το βραβείο του σωματείου στην Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, Ακαδημαϊκό, ομότιμη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόσεδρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Yale, HΠΑ. Επίσης, τιμήθηκαν με το βραβείο του Lifeline η κυρία Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, η Δρ. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου – Δημοπούλου, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και η κυρία Ρένα Βασιλάκη, Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς. Εκ μέρους του «Αττικού» Νοσοκομείου, η κυρία Δέσποινα Μπριάνα ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά στο νοσοκομείο. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την κυρία Πέννυ Μπαλτατζή και την ορχήστρα της. Οι παρευρισκόμενοι επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Ame Nomade, Aveda, Έληγος - Enigma και Friesland Campina. Τα βραβεία του Lifeline Hellas φιλοτέχνησε η εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη.

Το Lifeline Hellas προσέφερε στους παρευρισκόμενους του Mother’s Day Lunch μία επίσκεψη στην Εθνική Γλυπτοθήκη πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Στην Εθνική Γλυπτοθήκη στεγάζεται η μοναδική έκθεση γλυπτικής στην Ελλάδα η οποία αποτελεί μία συνοπτική ιστορία της σύγχρονης ελληνικής γλυπτικής.

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: Οικογένεια Τσάνη, A.S. Marine LTD., Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας. Χορηγοί Εκδήλωσής: Anassa City Events, Golden Catering, KVK Business Innovators, ΕΛΗΓΟΣ – Enigma, Ame Nomade, Lamva Development, Αγγελική Αγγελίδη, DNA centers, Margariti Dental Clinic, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Kayak, ΒΙΚΟΣ, ΜΕΤΑΞΑ, Domaine Agrovision, Οίνοι Αδάμ, Λήδα Θωμάκου, Friesland Campina, AVEDA, SOCIEL, Artemide, JGK & Associates.