Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2023 13:37

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε αποκριάτικο φιλανθρωπικό Gala, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο Μέγαρο Υπατία. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των σεισμόπληκτων της Συρίας και της Τουρκίας και των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. 

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον χρυσό χορηγό την Οικογένεια Τσάνη, όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews αναφέρθηκε στο έργο προσφοράς του Lifeline Hellas και μετέφερε τις ευχές της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, δωρεά του Begnis Catering, τρία ιταλικά κοκτέιλ, δωρεά της εταιρείας Καρούλιας και την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε και προσέφερε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα που προσέφερε η εταιρεία Molton Brown.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης, η ταμίας κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Αλεξία Σαβράμη, ο κος Παναγής Τρίκαρδος και η κα Αγνή Μαρμαρίδη. 


Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Οικογένεια Τσάνη, Μέγαρο Υπατία, Μπεγνής Catering, DNA centers, Margariti Dental Clinic, Molton Brown, Βίκος, Limoncello DiCapri, Gozio Il vero Amaretto, Villa Cardea, Godibile Prosecco doc., Evritos, Artemide, FCA Hygiene.