Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2023 00:00

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

Αθήνα 4 Ιανουαρίου 2023 – Οι μαθητές και οι καθηγητές των εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία», στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής ευθύνης τους «Συν-Δράμω», υποδέχθηκαν την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και συζήτησαν για την φιλανθρωπία και την χαρά της προσφοράς.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μίλησε στους μαθητές του σχολείου για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και, ειδικότερα, για τη φιλανθρωπική δράση του Lifeline Hellas και την προσπάθεια του να προσφέρει νέες, σύγχρονες θερμοκοιτίδες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Στην δράση αυτή συμμετέχουν ήδη από τον Οκτώβριο τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» με τη συγκέντρωση χρημάτων για τον σκοπό αυτό. Επίσης, η Πριγκίπισσα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Lifeline Hellas «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» και στην σημασία του να μαθαίνουν τα παιδιά από μικρά την αξία της προσφοράς στους συνανθρώπους τους.

Την Πριγκίπισσα Αικατερίνη συνόδευσε στην επίσκεψή της, η Μαραθωνοδρόμος και Πρέσβειρα του Lifeline Hellas, κυρία Μαρία Πολύζου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, κύριος Ευάγγελος Ντηνιακός, ο Γενικός Διευθυντής και ιδιοκτήτης του Γυμνασίου Λυκείου κύριος Σπύρος Ντάγκας, η Γενική Διευθύντρια και ιδιοκτήτης του Δημοτικού, Νηπίου και Προνηπίου κυρία Μαρία Ντάγκα, ο Λυκειάρχης Γιάννης Πασσάς, η Διευθύντρια του Γυμνασίου κυρία Ελευθερία Πετίνη, η διευθύντρια και Γενική Σύμβουλος του σχολείου κυρία Μακρίνα Τσιμρόγλου, ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος, κύριος Νίκος Λαζαρακόπουλος που συντόνισε την εκδήλωση και η συγγραφέας του βιβλίου «524 χιλιόμετρα όνειρα» κυρία Μάγδα Κωστοπούλου Μπερίου, που έγινε θεατρική παράσταση από το σχολείο ώστε να εμπνευστούν τα παιδιά από την ιστορία της Μαρίας Πολύζου.