Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2022 14:57

LIFELINE HELLAS: ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εγχείρηση καρδιάς που προσέφερε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, δωρεά του κυρίου Ανδρέα και της κυρίας Αλεξάνδρας Παναγιώτου, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στην μικρή Αlexandra, 6 ετών από την Ουκρανία, και πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο “Ιασώ Παίδων”.

Ο Καθηγητής Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός, ο οποίος χειρούργησε το παιδί, προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του μέσω του Ιδρύματος του «Kalangos Foundation».

Η εγχείρηση έγινε στο πλαίσιο της στήριξης που προσφέρει το Lifeline Hellas στα παιδιά της Ουκρανίας την περίοδο του πολέμου.

Θα ακολουθήσουν ακόμη 4 εγχειρήσεις καρδιάς που προσέφεραν οι δωρητές φίλοι του Lifeline Hellas για τα παιδιά της Ουκρανίας.

Η δωρήτρια Αλεξάνδρα Παναγιώτου μαζί με την Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews επισκέφτηκαν την μικρή Αλεξάνδρα πριν την εγχείρηση και τις προσέφεραν δώρα μαζί με τις ευχές τους και τις ευχές της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Επίσης, παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Ουκρανικής Κοινότητας, κυρία Γαλήνη Masliuk, ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα, κύριος Serhii Kravets καθώς και η σύζυγος του Καθηγητή Δρ. Καλάγκου, η καρδιοχειρουργός Nataliya Shatelen.

Έκθεση εικόνων