Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2022 14:50

ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ JAZZ AT LINCOLN CENTER

Αθήνα 14 Σεπτεμβρίου 2022 - O διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με την IMG Artists και την visionary culture, διοργάνωσε μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο “Songs we Love” την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, προσκαλώντας στην Ελλάδα μια από τις διασημότερες JAZZ ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική: JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC), η οποία ταξίδεψε κατευθείαν στην Αθήνα από την καρδιά της Νέας Υόρκης, με έξι από τους all-star μουσικούς της και τρείς μεγάλες κυρίες της JAZZ - με κορυφαία την σπουδαία ερμηνεύτρια Catherine Russel η οποία έχει προταθεί δύο φορές για βραβείο Grammy.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκαν στον σκοπό της εκδήλωσης, την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο «Αττικόν». Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews ευχαρίστησε το κοινό, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και μετέφερε τους χαιρετισμούς της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της απουσίαζε στο εξωτερικό καθώς και την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη στους σκοπούς του Lifeline Hellas.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγο του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους τον Αλέξανδρο καθώς και η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με την σύζυγο του Αντιπρόεδρο Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γιάννης Σαχίνης, ο κύριος Ανδρέας και η κυρία Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κυρία Αλεξία Σαβράμη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κυρία Νάσια Παπαπαμανώλη, ο κύριος Παναγής Τρίκαρδος, η κυρία Ρόη Κωσταντά.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Andreas & Alexandra Panayiotou, Μάνος Βελάνης και Δρ. Ελένη Λαζαρίδου Βελάνη και οι εταιρείες: The Ability Group, Οδοντική Ανάπλαση, Margariti Dental Clinic, DNA Centers, KPMG, Rolex, Motor Oil, Copelouzos Group, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, Φαίη Πεσκέση - Παπαδοπούλου, Savramis, St. George Lycabettus, Artemide, Dionysos Zonar’s, Metaxa spirit, AVEDA, MAC Cosmetics, 12 Gods, Evritos, Marina Vernicos, ChrisMpo, FutureBox, Αδελφότης Υδραίων Αθηνών.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν: MEGA, In.gr, Τα Νέα, One, Το Βήμα, LAZEL, ΕΡΤ Kosmos 93.6