Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 20:35

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Αθήνα 13 Ιουλίου – Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο Golf Prive με σκοπό την στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου Π. Γ. Ν. «Αττικόν» και των παιδιών της Ουκρανίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για το μεγάλο έργο του Lifeline Hellas που εγκαινιάστηκε προχθές, την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου και αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις. Η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τα DNA Centers, την κα Αγγελική Τσάνη και τα κοσμήματα Bold, τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, το Roula Rouva Real Estate, την Rafnar, την Margariti Dental Clinic, το GolfPrive, την Σοφία Γιαννικοπούλου και όλους τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline HellasΔρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrewsκαι νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης μαζί με τον Πρόεδρο ανακοίνωσαν τα νέα Επίτιμα Μέλη του σωματείου για να τιμήσουν την προσφορά τους στο Lifeline Hellasκαι την ελληνική κοινωνία και τους προσέφεραν το υπέροχο γλυπτό που φιλοτέχνησε η εικαστικός κα Αγγελική Αγγελίδη. Τα νέα Επίτιμα Μέλη του LifelineHellasείναι η Στέλλα Αλεξία Μάντζαρη, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας A.S. MARINE LTD , ο Μελέτιος – Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος,  Πρύτανης ΕΚΠΑ, η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Παθολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και ο Αυξέντιος Καλαγκός, Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής Παίδων και Ενηλίκων. 

Επίσης, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews ανακοίνωσε την Πρέσβη του Lifeline Hellas για τον αθλητισμό, την γνωστή μαραθωνοδρόμο κα Μαρία Πολύζου. Η κα Πολύζου στην σύντομη ομιλία της ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα του Lifeline υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ τιμώντας την επέτειο μνήμης των 60 χρόνων από τον θάνατο του παγκόσμιου ιατρού Γεωργίου Ν. Παπανικολάου, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό κο Λευτέρη Αυγενάκη και προσκάλεσε το κοινό να συμμετέχει.

Η Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου στην σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στις ανάγκες του Γενικού Πανεπιστημιακού νοσοκομείου «Αττικόν» και ευχαρίστησε το Lifeline Hellasγια την μεγάλη του προσφορά στα κρατικά νοσοκομεία.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifelineκαι ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine. Επίσης, ευχαρίστησε και όλους τους μεγάλους χορηγούς του σωματείου, τον Βασίλη Μέρμηγκα Αρκουδέα, τον κο και την κα Γρηγόρη Στασινόπουλου, τον κο Ανδρέα και την κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, τον κο και την κα Βασίλη Σαβράμη, την κα Κατερίνα Παναγοπούλου, την KPMG, τον Δρ. Γιάννη Πατινιώτη, τον κο Δημήτρη και την κα Ελένη Μπούση, την εταιρεία CardioScience και τον κο Σωτήρη Λιακόπουλο, τον κο Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη,  τον κο και την κα Σπυριδάκου, τον κο και την κα  Λιακοπούλου, την εταιρεία Vitex και τον κο και την κα Γιαννίδη. Επίσης, η Πριγκίπισσα κάλεσε τους παρευρισκομένους να συμβάλλουν ώστε να χειρουργηθούν στην Ελλάδα τα παιδιά με καρδιακές παθήσεις που ήλθαν από την Ουκρανία καθώς ο καρδιοχειρουργός Δρ. Καλαγκός θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για να σωθούν τα παιδιά αυτά.

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας ανταποκρίθηκαν ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού, ο κος Δημήτρης και η κα Ελένη Μπούση που προσέφεραν τα χειρουργεία δύο παιδιών, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού και ο κος Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δρ. Φαίη Πεσκέση που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού.    

Το μουσικό συγκρότημα Onirama προσέφερε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το υπέροχο μενού του Golf Prive, την όμορφη διακόσμηση του οίκου Artemide της κυρίας Έμης Τρικάρδου και έλαβαν πλούσια δώρα από τις εταιρείες Jo Malone London, Aveda, Natural Doctor, DNA Centers και 12 Gods.   

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Αριάδνη Αλεξιάδου, η κα Αγνή Μαρμαρίδη.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  κα Άντρη Αναστασιάδη,  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κος Νίκος Παπαθανάσης με τη σύζυγο του Λουκία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα,ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κος Στέλιος Πέτσας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα, ο κος Χρήστος Τεντόμας με την σύζυγο του Ιωάννα, η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, η κα Νούλη Μανώλη, η κα Ιωάννα Δράγνη, η κα Εβελίνα Μαχά, ο κος Γιώργος Συγγελίδης, η κα Μαρία Κοντού, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου, ο κος Δημήτρης και η κα Ελένη Μπούση, ο Δρ. Γιάννης Πατινιώτης, ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη, η κα Αγγελική Τσάνη και ο κος Ιωακείμ Τσάνης, ο κος Μιχάλης και η κα Βάλια Σπυριδάκου, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου, η κα Ελένη Βαχάρη, η Δρ. Βάνα Παπαπευαγγέλου, η κα Μαρία Μισέλ Ρουβά και η κα Γεωργία Τσέλλου, o κος Μπράβος, ο κος Σωτήρης και η κα Μαργαρίτα Λιακοπούλου, ο κος Νίκος Παπαποστόλου, ο κος Βασίλης Βρούτσης, η κα Νίκη Βρούστη και πολλοί άλλοι. 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: η κα Άντρη Αναστασιάδη, την KPMG, το Golf Prive, τα DNA Centers, η κα Αγγελική Τσάνη και τα κοσμήματα Bold, η εταιρεία Rafnar, η κα Majd Samaan, η κα Loulou Zein, o κος Ανδρέα και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου, η Margariti Dental Clinic, το Roula Rouva Real Estate, τα διαγνωστικά κέντρα Health Spot, η κα Αγγελική Αγγελίδη καθώς και οι εταιρείες: Futurebox, JGK & Associates, Jo Malone London, Aveda, 12 Gods, Natural Doctor, Evritos καιVitex.