Κυριακή, 31 Ιούλιος 2011 00:00

Φιλανθρωπικό πάρτυ του LIFELINE HELLAS για την προσφορά θερμοκοιτίδων στο νοσοκομείο παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» της Αθήνας

Μύκονος 31 Ιουλίου 2011 -  Ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό πάρτυ με θέμα SEA THE PLEASURE OF GIVING που πραγματοποιήθηκε στο υπέροχο ξενοδοχείο Cavo Tagoo στη Μύκονο υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και των γιών τους ΑΒΥ Πρίγκιπα Peter και Πρίγκιπα Philip με σκοπό την απόκτηση θερμοκοιτίδων για τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Χάρις την γενναιοδωρία του κυρίου και της κυρίας Λιάκου καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό απόλαυσαν μία μαγική βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική από τον DJ Κωνσταντίνο και την καταπληκτική φωνή της ποπ σοπράνο Αναστασίας Ζαννή.

Στις ομιλίες τους οι ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους. Η Πριγκίπισσα αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και στην ανάγκη και τη σημασία που έχει η βοήθεια όλων μας, καθώς και στη θέληση της να ανταποδώσει στην πατρίδα της την βοήθεια που προσέφεραν οι Έλληνες στην Σερβία τους δύσκολους καιρούς και μίλησε για την αφοσίωση του Lifeline Hellas στις ανάγκες της Ελλάδος και τα επόμενα χρόνια. Η κυρία Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, μέλος του ΔΣ, και ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Πρόεδρος του  Lifeline Hellas, χαιρέτησαν τους καλεσμένους και τους ευχήθηκαν καλή διασκέδαση.

Ο Δήμαρχος της Μυκόνου συνεχάρη αυτήν τη φιλανθρωπική εκδήλωση και δήλωσε περήφανος για την κοινωνική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Μυκόνου. Η Δρ. Φανή Ανατολίτου, διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ανέφερε στην ομιλία της τις ανάγκες που έχουν τα νοσοκομεία Παίδων και ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο CAVO TAGOO και η εταιρεία ANGELO DI SPIRITO ROSA του Βασίλη και της Μαριάντζελα Τρικάρδου που προσέφερε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των ξεχωριστών κοσμημάτων της κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για αυτό τον σκοπό, καθώς και οι εταιρείες ZAΓΟΡΙ, DIAGEO, HELLENIC SEAWAYS, η ΕΛΛΗΝΟΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ, LUXURY CHOICE, ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΕΒΕ, PERNOD RICORD.

Οι ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκινήθηκαν από την υποστήριξη της νεολαίας και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για σκοπό της εκδήλωσης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο κος Γιάννης Τρίκαρδος, επίτιμος Πρόεδρος του Lifeline Hellas με την σύζυγο του Έμη και τους γιούς τους Βασίλη, Παναγή και Απόστολος, η Δρ. Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου Ρουτζούνη με τους γιούς της Αλέξη, Γεράσιμο και Λευτέρη, ο κος και η κα Σπύρου Μεταξά, ο κος και η κα Διαμαντής Λαιμός, ο κος Βασίλης και η κα Μαριάντζελα Τρικάρδου, η οικογένεια Τσαβλίρης, η κα Μαρίζα Φασιανού, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Σοφία Κούστα μέλος του Δ. Σ., η κα ΄Εφη Αδαμοπούλου μέλος του Δ. Σ, ο κος Γιάννης Σαχίνης μέλος του Δ. Σ η κα Έρση Αγιοστρατίτη μέλος του Δ. Σ, η κα Λίζα Έβερτ με τα παιδιά της Ιλεάνα και Πέτρο Δούκα και τις εγγονές της Ιωάννα, Λουκία, Μαρίνα,  ο Δρ. και η κα Γιάννης Παπαδάτος, ο κος και η κα Νικόλαου Κωνσταντά, ο κος Στέλιος Κυμπαρίδης, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος Θανάσης Κυρατσους, ο κος και η κα Θανάση Παπαποστόλου, η κα Ντέλλα Ρούνικ, η κα Κέλλυ Ξυνή και ο κος Κανάρης.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline ιδρύθηκε το 1993 υπό την πατρωνία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και εκτός από το Βελιγράδι και την Αθήνα διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη, το Τορόντο και το Σικάγο προσφέροντας βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας. 

Πληροφορίες: Νάντια Ζαχαράκη 210 9828002, 6943 902264

Έκθεση εικόνων