Τρίτη, 01 Μάρτιος 2022 11:10

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2022 - Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε χθες ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas την φιλανθρωπική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο «Strangers in the Night» στο θέατρο Παλλάς για τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός της ήταν η υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και η συνέχεια του έργου προσφοράς θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου».

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο, τους χορηγούς και τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκαν στους σκοπούς του Lifeline Hellas.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος ευχαρίστησε το κοινό για την μεγάλη του υποστήριξη και μίλησε για τον ιερό σκοπό της παράστασης.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Τάκη Ζαχαράτο, το θέατρο Παλλάς, τον Δήμο Αθηναίων, το Panas Group, τους δημοσιογράφους, τους χορηγούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης. Επίσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και την Επίτιμη Αντιπρόεδρο και νύφη της Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews ενώ αναφέρθηκε στην χαρά της προσφοράς και στην αξία της φιλανθρωπίας. Τέλος, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη αφιέρωσε την εκδήλωση στην μνήμη του πατέρα του Τάκη Ζαχαράτου που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Ο Τάκης Ζαχαράτος καθήλωσε το κοινό μέσα από την παράσταση «Strangers in the Night» δίνοντας  ένα θριαμβευτικό ρεσιτάλ διεθνούς επιπέδου απογειώνοντας την βραδιά στο κατάμεστο Παλλάς που ήταν sold out ημέρες πριν, δίνοντας την δυνατότητα στο ιερό σκοπό του Lifeline Hellas να επιτευχθεί. Ήταν μια συγκλονιστική παράσταση που θα την θυμούνται για χρόνια όσοι  είχαν την τύχη να την δουν. Η έξοχη σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου που χορογράφησε άψογα το 10 μελές μπαλέτο μαζί με τις υπέροχες ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Δημόπουλου και την συμφωνική ορχήστρα Λουτρακίου απογείωσε την βραδιά με το κοινό να χειροκρoτεί ασταμάτητα.

Στα πλαίσια του προγράμματος του Lifeline Hellas «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» ο δεκατετράχρονος εγγονός Αλέξανδρος Andrews του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας τραγούδησε για να συμβάλλει και αυτός στον σκοπό της παράστασης με την υπέροχη φωνή του. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαθαίνοντας την φιλανθρωπία από την παιδική ηλικία πιστεύει ότι πρέπει να δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να προσφέρουν για να αισθάνονται την χαρά της προσφοράς και να γίνει μέρος όλης τους της ζωής.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες MCCL, Pharmex, Λακιώτης, Αθανασία Μαρινάκη, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, η Έμη Λιβανίου με την «Δύναμη της Προσφοράς», Portioli, ODC Οδύσσεια Κωνστάντουρα, Margariti Dental Clinic Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Φίλιππος Νάκας, Begnis Catering, Bergman Kord, Heraion Tours, Godibile, 5226 by Celia Kritharioti, Kayak, Bikos, Anassa, FCA Hygiene, Medical Antiaging Center, Vitex, Evritos, Οδοντική Ανάπλαση, Λάμψη 92.3, Davlas ana partners.

Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν η Αγγελική Αγγελίδη, η Ρένα Φλεβαράκη, η Μαρίλια Βαζαίου, η Ρίτα Μωραϊτάκη, η Ελένη Κάτσου, η Ντέπυ Σιδεράκη, η Κική Δημητριάδη και η Ελένη Τόρου.

Παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγο του και Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, τον γιο τους τον Αλέξανδρο και την αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, το Δ.Σ. του Lifeline Hellas ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι χoρηγοί του Lifeline Hellas Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα, ο Βασίλης και η Αλεξία Σαβράμη, ο Νίκος Παπάζογλου, η Σούλα Μαρινάκη, ο Γιώργος Καβάδας, ο Αντώνης Λακιώτης, η Έμη Λιβανίου, η κα Παρνασσά και η Οδύσσεια Κωνστάντουρα και οι καλλιτέχνες Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής.