Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 12:02

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του και εόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου». 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews που το αφιέρωσε στην γιαγιά του Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τα κάλαντα που τραγούδησε μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της πορείας του και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό τους Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με το ξενοδοχείο Royal Marmin Bay οι οποίοι έδωσαν σύντομες ομιλίες.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, επίσης, ανέφερε πόσο ευγνώμων είναι στους γονείς της γιατί έμαθε από μικρή την χαρά της προσφοράς και τόνισε ότι ήλθαμε στην ζωή για να δώσουμε και όχι για να πάρουμε.

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την αγορά περισσότερων θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 6 ακόμη θερμοκοιτίδες και 2 μόνιτορ για τα κρατικά νοσοκομεία. H κα Κατερίνα Παναγοπούλου προσέφερε 2 θερμοκοιτίδες και από μία θερμοκοιτίδα προσέφεραν ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, ο Nikolaos J. Tourvas, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη και η κα Tierarzt Besserer. Συνολικά το Lifeline Hellas χάρις στους δωρητές του συγκέντρωσε 9 θερμοκοιτίδες σε ένα μήνα. Επίσης, τα δύο μόνιτορ προσφέρθηκαν από την Spiritworld Group.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Mesoestetic, Gerolymatos International, Λάβδας και Natural Doctor καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis. 

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι: Margariti Dental Clinic, Medical Antiaging Center, Βίκος, Αδάμος Cellar, Skinos Mastiha Spirit, Godibile, Beat bespoke events and services, FCA Hygiene, JGK, Davlas & Partners, 5226 Celia Kritharioti και πολλοί άλλοι.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Margariti Dental Clinic, Hotel Grande Bretagne, Divani Collection Hotels, Elatos Resort & Health Club, Blue Palace Resort & Spa Crete, St. George Lycabettus Hotel, Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Kinsterna Hotel Monemvasia, Aristi Mountain Resort Hotel, MyBlue Caldera Houses & Beach Villas, Grand Resort Lagonissi, Avragonio Hotel, Κτήμα Γεροβασιλείου, Golf Prive - Colonial, Blender Gallery, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Spitiro Rosa, Sephora, Kayak, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Αναγέννηση by Dr. Boukouvalas, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Οδοντική Ανάπλαση, 5226 Celia Kritharioti, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Vitex, Coco-Mat, Kentia, Ev-Ilia, Όλγα Καραβερβέρη, Έλενα Κουλαουζίδου, The Massage World. 

Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264