Τρίτη, 27 Ιούλιος 2021 13:51

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, την Τρίτη 13 Ιουλίου υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο Island Athens Riviera με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του.

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και την εταιρεία Rafnar για την υποστήριξη τους. Επίσης, διαβάστηκε η συγχαρητήρια επιστολή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης προς τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, που ήταν παρόν, για την διεθνή διάκριση του από την Αμερική ως ο κορυφαίος, διεθνώς, γενικός χειρουργός στη ρομποτική χειρουργική.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκινημένη από την μεγάλη στήριξη στο Lifeline Hellas, στον χαιρετισμό της δήλωσε πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν σύντομα με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα στην επόμενη εκδήλωση του Lifeline Hellas.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές  του Lifeline. 

Οι ηθοποιοί Ναταλία Κηρύκου και ο Παντελής Κοντογιάννης καλωσόρισαν τους καλεσμένους και παρουσίασαν την φιλανθρωπική βραδιά.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide, και διασκέδασαν με τον Πασχάλη και την μπάντα του στο πρόγραμμα  «The party goes on».

Επίσης, απήλαυσαν ξεχωριστό μενού από το «Δειπνοσοφιστήριον» και  δροσερό επιδόρπιο από την “Kayak”.

Τα δώρα της εκδήλωσης προσέφεραν η Ελβετική εταιρεία Δερμοκαλλυντικών & Ιατροτεχνολογικών προϊόντων Zartaux και τα Ελληνικά φυσικά προϊόντα Entopia.

Το Lifeline Hellas είναι ευγνώμων στους χορηγούς της εκδήλωσης: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Gancia, Evritos, Kayak, Βίκος, Zartaux, Entopia, Beat bespoke events and services, Sociel.