Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 11:33

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, την Τετάρτη 22 Ιουλίου υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο Island Athens Riviera με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα.

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και τον Alpha για τη στήριξη και προβολή της βραδιάς.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε, επίσης, στον χαιρετισμό της πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα και να τελειώσει σύντομα η δύσκολη περίοδος του Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε την φιλανθρωπική βραδιά. Η ίδια δήλωσε «Nιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου το έργο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Lifeline Hellas. Η χαρά του να προσφέρεις είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχει σαν αντάλλαγμα παιδικά χαμόγελα και μεγάλες αγκαλιές. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω και προσωπικά την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τo Lifeline Hellas, για την βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο των κρατικών νοσοκομείων της χώρας μας»."

Η ελληνογαλλίδα Αλίς Δικαίου,  κόρη του παγκόσμιου Έλληνα βιολιστή solist Νικού Δικαίου, ιδρυτή της κρατικής ορχήστρας Αθηνών του οποίου γιορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παρουσίασε το βιογραφικό του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και μαγεύτηκαν με τις μελωδίες του διεθνή μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη. Επίσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Vichy και την Άννα Μαρία Μαζαράκη.


Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες: AS Marine, Medical Antiaging Center, Kayak, Artemide, Gancia, Island Athens Riviera, Evritos, Βίκος, Vichy, Anna Maria Mazaraki, Beat bespoke events and services, Αλίς Δικαίου, Μουσικά Όργανα Γιάννης Καρύδας, και πολλοί άλλοι.

Η εταιρεία Vyte ανέλαβε την απολύμανση του χώρου με υπεριώδη ακτινοβολία UVC της UVL Care.

Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264