Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2019 12:44

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ''CAPTAIN'S DINNER'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas του οποίου ιδρύτρια είναι η Πριγκίπισσα Αικατερίνη πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο με θέμα «Captain’s Dinner» την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Επίσης παρόντες ήταν o Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του, ο Πρέσβης κος Τάσος Κριεκούκης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο Πρέσβυς κος Διονύσης Κοδέλλας με την σύζυγό του, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στο Lifeline Hellas και στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και τους υπόλοιπους χορηγούς, τους φίλους και το Διοικητικό Συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας τονίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής είναι να δίνουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από τα Zealots of Nature.

H TEREZA με το LIVE SHOW της μάγεψαν τους παρευρισκομένους με τις ερμηνείες τους. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Dogkas, Beat be spoke events & services, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Metaxa, Zealots of Nature.