Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 16:44

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Golf και Δείπνο για την υποστήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων Παίδων της Ελλάδος

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο και τουρνουά Golf χθες στο Γκολφ Γλυφάδας «Κ. Καραμανλής» με σκοπό την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων παίδων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό την κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, τους χορηγούς της εκδήλωσης τον κύριο και την κυρία Νίκου Σαλαπατάρα και την κυρία Κωνσταντίνα Ασπρούδη και τους δωρητές, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο του Lifeline Hellas και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει το Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.

H Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews απήυθυνε εκ μέρους της Πριγκίπισσας Αικατερίνης τον χαιρετισμό της καθώς λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κυρία Ιωάννα Ηλιάδη ευχαρίστησε το Lifeline Hellas και την χορηγό Κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη για το δεύτερο container με ιατρικό εξοπλισμό που προσέφεραν μέσω του Project Cure στο Άσυλο Ανιάτων.

Ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γιάννης Σαχίνης κατά την απονομή των βραβείων στους νικητές ευχαρίστησε τους Golfers και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Την διοργάνωση του τουρνουά ανέλαβε η εταιρεία Golf events 18.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από την Molton Brown και διασκέδασαν με τις μελωδίες του Agathis Quartet. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Όμιλος Salas, Konstantina Asproudi International Financial Consulting, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Evritos wines, Molton Brown, Golf Prive, Prosecco Gancia, Luxury Yacht Parties, Myconianluxury.