Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 10:53

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2019

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 - Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για πέμπτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία» την Πέμπτη 9 Μαΐου σε private Club των βορείων προαστίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων παίδων της Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε την Πρέσβη Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και αφιέρωσε την εκδήλωση στην ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη που είναι Μητέρα για χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, την σύζυγο του και  τους φίλους του Lifeline και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του σωματείου που σαν μητέρα προσπαθεί να βελτιώσει τα νοσοκομεία παίδων και να στηρίξει τις ανάγκες που προκύπτουν για να βοηθήσει τα παιδιά που είναι το μέλλον μας.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχαρίστησε την μεγάλη δωρήτρια του Lifeline, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και την εταιρεία της AS Marine και τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Δρ. Βασίλης Κελλάρη και την Βιοιατρική. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από την μητέρα της από μικρή ηλικία την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas, μίλησε για το έργο και την προσφορά του σωματείου και  του Διοικητικού Συμβουλίου  τα τελευταία χρόνια.

Ο Δρ. Βασίλης Κελλάρης, χορηγός της εκδήλωσης, μίλησε για την υπογεννητικότητα και την προσπάθεια του μέσω του ιδρύματος του Be Live να προσφέρει δωρεάν εξωσωματική γονιμοποίηση σε άπορες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide, τα δώρα της εταιρείας Achilleas Accessories και το άρωμα του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus. Η κυρία Λίλιαν Εσίποβα μάγεψε τους παρευρισκομένους με τις μελωδίες της άρπας της.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Be Live, Βιοιατρική, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Karoulias, PeachTree, Aegean, Gancia.

Εκτός από την τιμή να είναι κοντά μας Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης Κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη και η νύφη της Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Αντιπρόεδρος κα Φλερ Ποταμιάνου, η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Πεσκέση, η κα Έρση Τσακίρογλου, η κα Ρόη Κωνσταντά. Επίσης, παρευρέθησαν η κα Δέσποινα Αποστολάκη, η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου, η κα Ανδρομάχη Σπανού, η κα Γέλη Αγγελοπούλου, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Δώρα Οικονομίδου, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Katleen Makropoulos, η κα Majd Samaan, η κα Loulou Zein, η κα Εμμανουέλα Μουσαμά, η κα Νάντα Γερουλάνου, η κα Νινέττα Πατέρα, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, η κα Μαρίζα Φασιανού, η Κατερίνα και Αλεξάνδρα Ποταμιάνου, η κα Ράνα Κιουρή, η κα Θοδώρα Βρούτση, η κα Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, η κα Τάνια Μπίσια, η κα Φανή Λεβέντη, η κα Λούση Θεοδωροπούλου, η κα Λουκία Παπασπυρίδη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η κα Μαρία Ψηφή και πολλοί άλλοι.

Πληροφορίες: 210 9828002, 6943 902264 κα Ζαχαράκη