Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 13:03

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 - Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για τρίτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία» την Τρίτη 16 Μαΐου σε private Club των βορείων προαστίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας αφιέρωσε την εκδήλωση στην ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη που είναι Μητέρα για χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, την σύζυγο του και  τους φίλους του Lifeline και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του σωματείου που σαν μητέρα προσέχει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος του LifeLine Hellas, μίλησε για το έργο και την προσφορά του σωματείου και  του Διοικητικού Συμβουλίου  τα τελευταία επτά χρόνια.

Η υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια σας.

Επίσης, τόνισε  ότι μητέρα είναι κάθε γυναίκα που αγαπάει και προσφέρει στα παιδιά. “Μητέρα δεν γίνεσαι όταν γεννάς παιδιά αλλά όταν νοιάζεσαι και προσφέρεις στα παιδιά ! ” Συνεχίστε να είστε κοντά μας..

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Η. Σαμαράς, MD MRCO phth FEBT χορηγός της εκδήλωσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline, μίλησε για την υγεία των ματιών των γυναικών. Η κα Ναταλία Λεονταράκη, Αντιπρόεδρος της Greece Sotheby's International Realty, που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στους πολλούς και δύσκολους ρόλους της σύγχρονης Γυναίκας, Μητέρας, Επαγγελματίας.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και τα υπέροχα δώρα των εταιρειών Achilleas Acessories και Estee Lauder. Η σοπράνο Κάτια Πάσχου με την συνοδεία της κλασικής κιθάρας του Κωνσταντίνου Τζώλου μάγεψε τους παρευρισκομένους.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Athens Laser Sight, Medical Anti-Aging Center, Greece Sotheby's International Realty, Achilleas Acessories, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Estee Lauder, Ευρώπη, Καρούλιας, Otto’s Athens Vermouth.