Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 12:51

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2017 - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», την Παρασκευή 31 Μαρτίου, μία προσφορά του Αλέξανδρου Ρήγα στο θέατρο «Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης»  με σκοπό την υποστήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων μέσω του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και φέτος, μαζί με τους ηθοποιούς Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα, τον Παντελή Καναράκη, και πολλούς άλλους καθώς και με όλους τους συντελεστές, αφιέρωσαν την παράσταση τους για την βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των παιδιών και επιβραβεύτηκαν για την πρωτοβουλία τους με το θερμότατο χειροκρότημα του κοινού στο κατάμεστο θέατρο.
 
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας δεν παρευρέθηκε λόγω των φιλανθρωπικών της υποχρεώσεων στο εξωτερικό, έστειλε όμως το μήνυμα της το οποίο διάβασε η νύφη της Δρ. ΄Αντζι Μαργαριτη Andrews και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τους ηθοποιούς, τους συντελεστές της παράστασης και τον κύριο Αλέξανδρο Ρήγα καθώς και την Δρ. Φώφη Καμποσιώρα για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης. Επίσης, τόνισε την σημασία της προσφοράς και την ευλογία όσων έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν. Η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα απεύθυνε τον χαιρετισμό της εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε το κοινό και τους δωρητές της παράστασης.