Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 17:14

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ MASQUERADE GALA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ LIFELINE HELLAS

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το αποκριάτικο φιλανθρωπικό Gala του με θέμα την αγαπημένη ταινία “Grease” και την εποχή των 50’s την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο ιστορικό Zonar’s με σκοπό την υποστήριξη των κωφών και βαρήκοων παιδιών.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα της ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, εξέφρασε την λύπη της που δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί λόγω των φιλανθρωπικών της υποχρεώσεων στο εξωτερικό και έστειλε τις ευχές της.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο φιλανθρωπικό έργο του σωματείου στην Ελλάδα και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς.    

Οι προσκεκλημένοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου, χόρεψαν μέχρι πρωίας με τον Dj Jason Σαμαρά και έλαβαν δώρα από την Estee Lauder και την εταιρεία Λάβδας.

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Επίσης, χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Beat be spoke events and services, Artemide, Dogkas Wines, Βίκος, Skinos Mastiha Spirit, Otto’s Athens Vermouth, Kayak, Dj Jason Σαμαράς και Design & Pleasure.