Τρίτη, 12 Μάιος 2015 00:00

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματίας» την Δευτέρα 11 Μαΐου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας συνοδευόμενη από την κόρη της Alison, την αδελφή της Μπέττυ Ρουμελιώτη και τη νύφη της Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews με σκοπό την στήριξη στη Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία Beat Bespoke events and services της κας Έμης Τρικάρδου και της κας Λίλας Βόγλη. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Dove.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα ΄Εμη Τρικάρδου μιλώντας από καρδιάς για το ρολό της μητέρας με την ευρεία έννοια του όρου. Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την πρώην Υπουργό Δρ. Μαριέττα Γιαννάκου και  από τον Δρ. Μηνά Μαστρομηνά. Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς και  τους φίλους του Lifeline και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του σωματείου υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης και του εξαιρετικού Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο συνεχάρη θερμά για την αφοσίωση του. Η κα Παρέσσα Τσαντεκίδου, Πρόεδρος Εφετών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά στα παιδιά του Καλού Ποιμένα.   

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την ομιλία της και την αναφορά της στον ρόλο της μητέρας, της γυναίκας και της συζύγου. Η κόρη της Alison Andrews, η οποία στηρίζει την μητέρα της στο φιλανθρωπικό της έργο,  εξέφρασε την συγκίνηση της για την προσφορά της μητέρας της όλα αυτά τα χρονιά που την θεωρεί και εκείνη και τα τέσσερα παιδιά της ένα καλό παράδειγμα μητέρας, γιαγιάς και φιλάνθρωπου. Επίσης, στην ομιλία της αναφέρθηκε στην παρουσία της  νύφης της Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και της μητέρας της Δρ. Φανή Ρουμελιώτη Μαργαρίτη καθώς και της αδελφής της Μπέττυς Ρουμελιώτη.

Ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης με την συνοδεία της πιανίστα Ιφιγένειας Κουρούση ταξίδεψε τους παρευρισκομένους  με  όμορφες μελωδίες εμπνευσμένες από την μητέρα. Επίσης, η κα Καίτη Μαλέσκου αφιέρωσε ένα ποίημα  γραμμένο με πολύ αγάπη στην Πριγκίπισσα των παιδικών καρδιών Αικατερίνη.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Εμβρυογένεσις, Γυναίκας Υγεία, Χαλί Γλυφάδας, Animal Print, Caffe Bernini, Β.Σ. Καρούλιας. 

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το www.fayscontrol.gr

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η σύζυγος του Τούρκου Πρέσβη Zeynep Uras και η σύζυγος του Ελβετού Πρέσβη Christiane Amberg, η Επιτετραμμένη Πρέσβης του Λιβάνου κα Khawly Mirna, η κα Φαλή Βογιατζάκη Αντιπρόεδρος του  Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η σύζυγος του Δημάρχου Κηφισιάς κα Γεωργία Παπαευθυμίου, η κα Λίζα Έβερτ, η κα Δώρα Οικονομίδου, η σύζυγος του Δρ. Μηνά Μαστρομηνά Αγγελική, η κα Μαρίνα και η κα Νίκη Γιαβρόγλου , η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Γιώτα Τσαναξή -Κολώνη υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ελαϊς Unilever και η κα Σουζάνα Κάραγιαν, Brand Manager της Dove Elais - Unilever Hellas,ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού Γιάννης Τρίκαρδος με τους γιους του Παναγή και Απόστολο και τα μέλη του Δ.Σ. η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα Φλευρ Ποταμιάνου, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Αριάδνη Αλεξιάδου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. ΄Εφη Αδαμοπούλου, η κα Λούλα Κέρτσικωφ, η κα Νάντα Γερουλάνου, η κα Λίλα Εμπειρίκου, η κα Αννούσκα Ραφαήλ, η κα Κέλλυ Ξυνή, η κα Έλενα Ντάβλα με την κα Μπιλάλη και την κα Παπαδαυίδ, η κα Γέλη Αγγελόπουλου, η κα Δήμητρα Μουτζούρη, η κα Μαρία Κόντου, η κα Ζέττα Αντσακλή, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Φαίη Μπέη, ο Δρ. και η Κα Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, η κα Βαρθολομαίου, η Vasiliki με την κόρη της Μαριάντζελα Παράβαλου Τρικάρδου, η κα Μαρία Φράγκου, η κα Εβελίνα Μαχά, οι κυρίες Σήλια και Αλεξάνδρα Φαφαλιού, η κα Φέα και Χριστίνα Λω, η κα Ναλίτα Καρρέρ, η κα Λίλιαν Βαρβιτσιώτη, η κα Τζίνα Θανοπούλου, η κα Βανέσσα Γερουλάνου και πολλοί άλλοι.