Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 14:20

Φιλανθρωπικό Κοκτέιλ του Lifeline Hellas για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Φιλανθρωπικό Κοκτέιλ του Lifeline Hellas Φιλανθρωπικό Κοκτέιλ του Lifeline Hellas

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 - Μία όμορφη ανοιξιάτικη βραδιά με την υπέροχη θέα της Αθήνας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε χθες φιλανθρωπικό κοκτέιλ υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.

Τη βραδιά στόλισε με τα υπέροχα κοσμήματα της η Angelo di Spirito Rosa με δημιουργούς τον Βασίλη Τρίκαρδο και την Μαριάντζελα Παράβαλου που συνόδευσαν τις καταπληκτικές δημιουργίες της ανοιξιάτικης συλλογής της MMISSONI και τα νυφικά του OSCAR DE LA RENTA που έφεραν από την Νέα Υόρκη ο Διευθυντής του οίκου στην Ελλάδα κος Μιχάλης Μαυρίκης και η σύζυγος του Αντιγόνη Γιαννουκάκου. Επίσης, συμμετείχαν η εταιρεία Καλογήρου που προσέφερε τα υποδήματα, η κα Έλενα Κουλαουζίδου που προσέφερε τα δερμάτινα και η Rana Zaza που επιμελήθηκε το μακιγιάζ και οι κομμώσεις Bikouti. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της επίδειξης ανέλαβε η κα Alice Δικαίου.

Ο Γιώργος Μουχταρίδης διευθυντής του Pepper Fm διασκέδασε τους παρευρισκομένους με τις μουσικές επιλογές του.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς και της αγάπης. O Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τον κόσμο και μίλησε για το έργο του οργανισμού ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Dragan Zupanjevac.

Παρευρέθησαν οι πρέσβεις Α.Ε. Dragan Zupanjevac πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, ο Α.Ε. Gagik Ghalatchian- πρέσβης της Αρμενίας , ο Α.Ε. Jolan Mohammad Πρέσβης του Bangladesh, ο ΑΕ Gil-Sou Shin Πρέσβης της Κορέας, ο ΑΕ Δρ. Ivan Velimir Starcevic Πρέσβης της Κροατίας, ο ΑΕ Tarek Ahmed Ibrahim Adel Πρέσβης της Αιγύπτου, ο Saker Malkawi Πρέσβης της Ιορδανίας, ο ΑΕ Raed Abdulla Al- Rifai Πρέσβης του Καζακστάν, ο ΑΕ Abdelkader El Ansari Πρέσβης του Μαρόκου, ο ΑΕ Aymard H. Jimenez Granda Πρέσβης του Παναμά, ο ΑΕ Peter Michalko Πρέσβης της Σλοβακίας, ο ΑΕ Lorenzo Amberg Πρέσβης της Ελβετίας, ο ΑΕ Volodymyr Shuhkurov Πρέσβης της Ουκρανίας, η πρέσβης της Αυστραλίας Jennifer Polyxeni Bloomfield, η σύζυγος του γιού της Πριγκίπισσας David Andrews, Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη Andrews με τον γιό της Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, παρευρέθηκαν η Υπουργός κα Λούκα Κατσέλη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, ο Επίτιμος Πρόεδρος ο κος Γιάννης Τρίκαρδος και τα Επίτιμα μέλη κα Έμη Τσίτσικα Τρικάρδου, κα Μαρία Κοντού, η κα Νάντα Γερουλάνου, η κος Ευγένιος Πιέρρης.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Λίζα Έβερτ, ο κος και η κα Βασίλη Τσακίρογλου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, η Βασιλική, ο κος Τάκης Μαυρωτάς, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, ο κος Θανάσης Κυράτσους, ο κος και η κα Νικόλαου Κωσταντά, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη,η κα Ξένια Παπασταύρου η κα Ιωάννα Γερμανού, ο κος Μαρίνος Παράβαλος και η Δρ. Έλενα Καραχάλιου, η κα Τέντυ Γερουλάνου, η κα Έβελυν Μαχά Βουγγέση, η κα Νινέττα Βαφειά, ο Πόλυ Κουμάνταρος και πολλοί άλλοι.