Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 11:17

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ GALA ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε αποκριάτικο φιλανθρωπικό gala, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο Fondazione Aficionados στην Κηφισιά με θέμα «Old Hollywood». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνέχιση του έργου προσφοράς ιατρικού εξοπλισμού στο Νεογνολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της βραδιάς. Επίσης, μετέφερε τις ευχές της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου αναφέρθηκε  στο έργο προσφοράς του Lifeline Hellas και στην αφοσίωση της Πριγκίπισσας Αικατερίνης στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του.  

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, δωρεά του “Mythodea - Ode to Taste” catering, ιταλικά κοκτέιλ και prosecco, δωρεά της εταιρείας «Β.Σ. Καρούλιας», εκλεκτό κρασί της εταιρείας «Evritos» και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά και νερό της εταιρείας «Βίκος». Την υπέροχη διακόσμηση επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.  Επίσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα που προσέφερε η εταιρεία Filorga. Η μπάντα «JeTLAG the band» ξεσήκωσε το κοινό που χόρεψε όλη την βραδιά με το αστείρευτο κέφι της. Με την ευκαιρία των δέκατων έκτων γενεθλίων του, ο εγγονός της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, Αλέξανδρος Andrews τραγούδησε για το Lifeline Hellas.     

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης, η ταμίας κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Αλεξία Σαβράμη, και ο κος Παναγής Τρίκαρδος.


Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine Ltd., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Fondazione Aficionados, Mythodea - Ode to Taste, Filorga Laboratoires, ΒΙΚΟΣ, DNA centers, Margariti Dental Clinic, I Heart Prosecco, Villa Cardea, Molinari sambuca, Evritos, Artemide, JeTLAG the band, Davlas & Partners, JGK & Associates, Noesis security & facility services.