Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2023 11:18

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΣΤΟ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Αθήνα 30 Νοεμβρίου 2023 – Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas παρευρέθηκαν στην παράδοση δύο ακόμη θερμοκοιτίδων στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» τις οποίες προσέφερε το Lifeline Hellas χάρις την δωρεά της οικογένειας Τσάνη. Η προσφορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου του Lifeline να αντικαταστήσει τις παλιές θερμοκοιτίδες με νέες, σύγχρονες. 

Παρόντες ήταν η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη, οι δωρητές Ιωακείμ και Βικτώρια Τσάνη, η αδελφή του Ιωακείμ Τσάνη Αγγελική Τσάνη, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Γ' Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου, η Παιδίατρος - Νεογνολόγος – IBCLC, Διευθύντρια ΕΣΥ, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΜΕΝΝ Δρ. Άννα Δασκαλάκη, ο Γιάννης Καζανίδης, η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη και άλλοι. 


Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη ήταν ιδιαίτερα ευτυχής που την ημέρα των γενεθλίων της έγινε η παράδοση των δωρεών αυτών και ευχαρίστησε την οικογένεια Τσάνη, την οικογένεια της και το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και υποσχέθηκε να στηρίζει πάντα το «Αττικόν» νοσοκομείο. Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα επισκεφτεί ξανά σύντομα το νοσοκομείο για την παράδοση και των υπόλοιπων τριών θερμοκοιτίδων τον επόμενο μήνα.