Νέα

Αθήνα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπική συναυλία την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 στο Παλαιό Φρούριο της Κερκύρας με τον καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλο μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα ‘Ομόνοια’ Γαστουρίου και τις χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων. Σκοπός της συναυλίας ήταν η υποστήριξη του παιδιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας αλλά και των πυρόπληκτων στο Μάτι Αττικής. Η φιλανθρωπική συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης. Την συναυλία υποστήριξε με την χορηγία της η εταιρεία Ρούλα Ρουβά Real Estate.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Saint George Lycabettus με αφορμή το διεθνές βραβείο που έλαβε το ξενοδοχείο για την καλύτερη θέα της Ευρώπης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Ο Dr Douglas Jackson, Πρόεδρος του Project C.U.R.E, επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τη χώρα μας με σκοπό να βοηθήσει τα κρατικά νοσοκομεία μέσω του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού LIFE LINE που έχει ιδρύσει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας. Το Project C.U.R.E αποτελεί, σύμφωνα με το FORBES, ένα από τα σπουδαιότερα ιδρύματα της Αμερικής. Σκοπός του είναι η αποστολή ιατρικού εξοπλισμού από τα νοσοκομεία της Αμερικής σε όλο τον πλανήτη, όπου υπάρχει πρόβλημα.

Σελίδα 1 από 11