Νέα

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas παρευρέθηκαν στην παράδοση τριών ακόμη θερμοκοιτίδων στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» τις οποίες προσέφερε το Lifeline Hellas χάρις την δωρεά των Βασίλη και Αλεξίας Σαβράμη, Βασίλη και Ιωάννας Δράγνη και τoυ Rex Maughan Forever Giving Foundation της εταιρείας Forever Living Products. Οι δωρεές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου του Lifeline να αντικαταστήσει τις παλιές θερμοκοιτίδες με νέες, σύγχρονες. 

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 18η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. 

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 – To υπέροχο Santa Claus Kingdom φιλοξένησε για έβδομη συνεχή χρονιά τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας», την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Αθήνα 30 Νοεμβρίου 2023 – Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas παρευρέθηκαν στην παράδοση δύο ακόμη θερμοκοιτίδων στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» τις οποίες προσέφερε το Lifeline Hellas χάρις την δωρεά της οικογένειας Τσάνη. Η προσφορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου του Lifeline να αντικαταστήσει τις παλιές θερμοκοιτίδες με νέες, σύγχρονες. 

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη), η παράσταση σύγχρονου χορού Dance Me - Music by: Leonard Cohen  από τη διάσημη ομάδα χορού Ballets Jazz Montréal, σε συνέχεια της διεθνούς, sold out περιοδείας της!

Σκοπός των παραστάσεων ήταν η συνέχιση του έργου προσφοράς σύγχρονων θερμοκοιτίδων στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν», ένα έργο που υλοποιείται, εδώ και δύο έτη, σε κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδας από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Lifeline Hellas. 

Οι παραστάσεις Dance Me - Music by: Leonard Cohen διοργανώθηκαν σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης - σε συνεργασία με τη visionary culture και την Delta Danse. 

Σελίδα 1 από 20